canapea-extensibila-pareri-dumonde

Canapelele extensibile – ce am învățat eu în procesul de achiziție?

Canapeaua din sufragerie este destul de veche și trebuie înlocuită cu una nouă? Când dormi pe ea te trezești mai obosit decât erai înainte de a te pune la somn? Înseamn că a venit momentul să renunți la canapeaua veche și să-ți cumperi una nouă de la Dumonde.

De fiecare dată când ne cumpărăm o nouă locuință, ne grăbim să o mobilăm pentru a ne putea muta mai repede în ea. Din păcate, atunci când ne grăbim nu facem cele mai inspirate alegeri. Ar fi mai bine să ne mobilăm noul imobil pe parcurs, pentru a achiziționa piese de mobilier de bună calitate, rezistente în timp.

Așadar, în loc să cumpărăm o canapea ieftină, inconfortabilă, ce se poate deteriora rapid, ar fi de preferat să așteptăm puțin și să achiziționăm mai târziu, o canapea extensibilă de calitate.

Canapelele extensibile - ce am învățat eu în procesul de achiziție?

De ce trebuie să investești într-o canapea de calitate?

Cu siguranță ți s-a spus de multe ori că trebuie să-ți cumperi mobilă de calitate, dar nimeni nu ți-a zic cu exactitate de ce ar trebui să faci asta. Există foarte multe motive pentru care este important să îți îndrepți atenția spre o canapea extensibilă de calitate. Iată ce beneficii oferă o astfel de canapea:

  • Durabilitate

Probabil știi deja că piesele de mobilier care nu sunt fabricate din materiale de calitate, trebuiesc înlocuite o dată la 2-3 ani, pentru că se deteriorează rapid. În schimb, mobilierul creat din materiale rezistente își mențin forma și aspectul plăcut o perioadă lungă. De aceea, cei care cumpără o canapea extensibilă de calitate au de câștigat pe termen lung.

Canapelele extensibile - ce am învățat eu în procesul de achiziție?

  • Confort

Dacă vei dormi pe o canapea creată din materiale rezistente, de bună calitate, vei avea parte de mult confort și nu te vei confrunta cu acele dureri de spate care apar după ce dormi pe o canapea ieftină. Canapelele de calitate sunt disponibile în diferite nuanțe și forme și se asortează cu majoritatea decorațiunile din living. Dacă vrei să fii mulțumit de investiția făcută, cumpără o canapea extensibilă de bună calitate.

  • Economie

În loc să cumperi o dată la 2-3 ani o nouă piesă de mobilier, mai bine cumperi de la început un produs de calitate, care nu trebuie înlocuit foarte des. Astfel, economisești sume importante de bani.

Canapelele extensibile - ce am învățat eu în procesul de achiziție?

Canapele extensibile de calitate – design și confort

Dacă te întrebi unde poți găsi un magazin cu canapele extensibile de calitate, trebuie să știi că Dumonde îți pune la dispoziție o gamă largă de canapele care îți satisfac toate dorințele.

Cu ajutorul unei canapele poți crea un design spectaculos. Livingul tău trebuie să fie primitor și plăcut, astfel încât oaspeții să se simtă bine atunci când vin în vizită. Alege o canapea cu un design aparte și creează un decor minunat în camera de zi.

Dacă te-ai hotărât să schimbi canapeaua deoarece prietenii tăi se plâng că nu dorm bine atunci când rămân la tine peste noapte, ar fi bine să o înlocuiești cu una nouă, mult mai confortabilă. Astfel, toți cei care vor dormi pe ea, vor avea parte de un somn odihnitor.

Canapelele extensibile - ce am învățat eu în procesul de achiziție?

De fiecare dată când vrei să achiziționezi o nouă piesă de mobilier, trebuie să te orientezi spre mobilă de calitate, pentru a te bucura de toate avantajele ei. Achiziționând un produs calitativ din prima, te vei putea folosi de el o perioadă lungă, nu doar 2-3 ani.

Cum alegi canapeaua potrivită?

Canapelele extensibile sunt multifuncționale și practice. Acestea sunt destul de confortabile și pot înlocui cu succes patul. Dacă ai un living mic dar o familie numeroasă, ar fi bine să-ți cumperi o canapea extensibilă cu două fotolii pentru a crea o zonă de relaxare plăcută și primitoare.

Poți alege între o canapea cu șezut din perne, sistem cu arcuri sau burete. Cele mai confortabile canapele sunt cele cu șezut din perne și burete. Dacă îți dorești mai mult confort, poți opta pentru o canapea și un set de două fotolii cu recliner. În momentul în care această funcție este acționată, spătarul canapelei și al fotoliilor se rabatează, oferind astfel mai mult confort.

Atunci când îți cumperi o nouă canapea, trebuie să te asiguri că aceasta este confortabilă, sigură și utilă. Cei mai mulți clienți își cumpără canapelele ținând cont de confortul pe care acestea îl oferă.

Dacă ți-ai propus să îți schimbi canapeaua din living, dar încă nu știi ce să alegi, gândește-te la nevoile tale, la bugetul pe care îl ai și la spațiul de care dispui. Ținând cont de aceste lucruri, vei putea alege o canapea extensibilă de bună calitate care să se încadreze în bugetul tău.

Canapelele extensibile - ce am învățat eu în procesul de achiziție?

De ce este importantă dimensiunea canapelei?

Când te hotărăști să-ți cumperi o canapea extensibilă, trebuie să ții cont de dimensiunea ei și de spațiul liber pe care îl ai în casă. Atunci când canapeaua se transformă într-un pat de dormit, devine și mai mare. Dacă această piesă de mobilier are un mecanism clic-clac, trebuie să lași spațiu liber în spatele ei, pentru că spătarul va fi împins înapoi.

Dacă ai puțin spațiu în cameră, probabil ai nevoie și de un loc de depozitare pentru lenjeria de pat. Canapeaua extensibilă cu ladă de depozitare ar putea fi potrivită pentru tine în acest caz. Poți pune în ladă, atât lenjeria de pat, cât și pernele sau pilota.

Înainte de a pleca la cumpărături, măsoară cu o ruletă locul în care îți dorești să pui canapeaua, pentru a ști exact ce dimensiune ar trebui să aibă aceasta. De asemenea, ar fi bine să te asiguri că noua canapea va intra pe ușă.

Canapelele extensibile - ce am învățat eu în procesul de achiziție?

Cele mai bine vândute canapele

Preferințele și nevoile clienților sunt diferite, ceea ce înseamnă că alegerea unei canapele extensibile este personală. Canapele care se vând cel mai bine sunt cele care se pliază pe nevoile clienților.

Cei care au un spațiu mai mare optează, de obicei, pentru canapele mai mari cu 3-4 locuri, în timp ce persoanele care locuiesc într-o garsonieră își cumpără canapele extensibile de 2 locuri.

Indiferent dacă alegi să cumperi o canapea de 2 sau 4 locuri, asigură-te că aceasta este creată din materiale de calitate, rezistente, care nu se deteriorează foarte ușor. Investește într-o canapea extensibilă bună și bucură-te de avantajele ei ani întregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.