Secretul #RoyalSweets: Inovație . Calitate . Tratează fiecare client așa cum ți-ai dori să fii tratat

Discutam astăzi cu prietenii noștri, Royal Sweets de la Suceava despre anul 2020 și efectele pe care contextul pandemic le-au avut asupra unei afaceri mici, foarte nișate și intr-un oraș cu o populație de aproximativ 92.121 locuitori, conform wikipedia.

Din vorbă în vorbă, am reținut câteva idei care m-au inspirat și pe care aș vrea să le împărtășesc și cu voi, deoarece sunt niște idei cu care ar trebui să plecați la drum la început de an. Așadar, voi scrie în continuare câteva întrebări și răspunsuri:

Cum ați descrie cofetăria Royal Sweets și care este ideea de la care ați plecat?

Royal Sweets este o cofetărie deschisă din pasiune. Din pasiune pentru dulciuri sănătoase, dulciuri de casă, dulciuri făcute din ingrediente de calitate. Întotdeauna am visat să facem acele lucruri pe care oamenii să le aprecieze și să simtă că au primit mai mult decat au dat.

Cofetăria Royal Sweets ne-a ajutat să ne implinim acest vis. Clienții ne-au ajutat să evoluăm, să fim mai buni și să rezistăm în această perioadă nefastă în care foarte multe afaceri similare s-au închis.

Care consideri că este cel mai important lucru la o astfel de afacere?

Să nu o privești doar ca pe o afacere! Să îți respecți clienții și întotdeauna să oferi cea mai bună calitate, chiar dacă de cele mai multe ori asta va însemna costuri mai mari, nevoie de mai mulți angajați și bineînțeles, muncă mai multă. Mult mai multă!

Pe siteul royal-sweets.ro am descris o mare parte din prăjiturile noastre și am discutat pe alocuri despre modalitatea de preparare. Pentru multe din ele, am ales tehnicile cele mai grele și cele mai consumatoare de timp.

eclere cu lavanda suceava

Am ales să facem creme adevărate, nu să folosim prafuri. Am ales să lucrăm cu ciocolată importată din Belgia, unt adus din Germania și alte astfel de ingrediente, nu dintr-un moft, ci pentru că, după foarte multe teste, au fost ingredientele cu care am putut obține cele mai perfecte gusturi.

Am refuzat de asemenea fără a sta pe gânduri ideea și soluția de a congela produse. Ne place să știm că oricine ne trece pragul, pleacă acasă cu un produs proaspăt, un produs sănătos și un produs de o calitate superioară.

tort cu fructe de pădure si ciocolata suceava royal sweets

Care sunt cele mai apreciate produse din cofetărie?

Îmi este foarte greu să fac un top al celor mai apreciate produse. Toate sunt apreciate și toate au fanii lor. Avem clienți care ne viziteaza zilnic pentru aceleași produse, avem clienți care le-au încercat deja pe toate, le-au plăcut și de fiecare dată când ne vizitează le este greu să se decidă ce să cumpere.

Totuși, am văzut un foarte mare interes pentru: tortul cu ciocolată și fructe de pădure, tortul cu afine, eclere și mini eclere și nu în ultimul rând pentru ciocolată de casă.

ciocolata de casa suceava

Concluzii:

Trăim într-o perioadă în care în ciuda problemelor economice sau crizelor medicale cu care ne confruntăm, calitatea și munca vor fi întotdeauna apreciate și respectate. Indiferent că aveți o afacere, un loc de muncă sau că urmează să vă implicați într-un proiect, începeți cu ideea că orice produs sau serviciu oferit, trebuie să fie unul de calitate iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Update: locație Royal Sweets Suceava

Am primit câteva mesaje cu întrebări despre locație și cum se poate ajunge, asa o să adaug aici informațiile. Cofetăria se afllă în zona Obcini, in spatele farmaciei Catena. Vă las mai jos localizarea pe hartă:

3 comentarii

  1. Super bune nu una ci, toate prăjiturile ! Felicitări !!!

  2. Am mâncat și eu eclere din alea. Să mai aduci când mergi la Suceava că sunt bune 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.