Cosmote sau … cum sa iti bati joc de clienti!

E trist sa ai nevoie de ajutor in ziua de azi dar cel mai trist este sa ai nevoie de serviciile „Cosmote”. Este inadmisibil ca in plina zi sa astepti minim 32 de minute  pentru a lua legatura cu reprezentatii „Cosmote” de la departamentul de Support.
Dar si mai trist este cand vrei sa testezi serviciile oferite de „Cosmote” iar ca produs imi achizitionez o Cartela SIM PrePay si ti se activeaza automat o optiune cu minute si sms-uri in retea (150 minute si sms-uri in retea cu numai 5.50Euro) fara sa fi instiintat decat dupa ce efectuezi primul apel si iti active aceasta cartela. Cam scump, de parerea asta banuiesc ca o sa fiti si voi, insa mai trist este ca daca vrei sa dezactivezi optiunea si sa activezi una avantajoasa in raport cu pretul platit pentru SIM trebuie sa le mai dai inca vreo 3 Euro.

Explicatii? Nu putem primi pentru ca stam minim 32 de minute in asteptare si auzim o data la 2 minute : „Apelul dumneavoastra este foarte important pentru noi , veti fi preluat de catre un operator in cateva momente”

Multumesc COSMOTE pentru calitatea serviciilor oferite, am aruncat acel SIM PrePay pentru ca Vodafone imi ofera serviciile de care am nevoie.

Si acum dovada:

Cosmote isi bate joc de clienti
Cosmote isi bate joc de clienti

Ps: De parca nu era destul ca pierdeam 5 minute(Ascultam Robotul) sa putem avea o discutie directa cu un reprezentant „Cosmote”.

10 comentarii

  1. Orice ai zice, eu m-am convins de serviciile lor 🙂

  2. Si la Cosmote poti schimba abonament via support.

  3. Eu nu am avut astfel de probleme la Vodafone. Mereu au raspuns rapid iar cand am avut nevoie de ajutor mereu s-a gasit o modalitate de a rezolva problema. Chiar am putut sa-mi schimb abonamentul fara sa ma mai deplasez intr-o reprezentanta Vodafone 🙂

  4. Timpul de asteptare variaza la ambele companii, depinde cand ai „norocul” sa suni. Totusi la Cosmote mi s-a parut ca suportul e mai profi decat cel de la Vodafone (erau mai ingramaditi).

  5. George, tu ai fost si client Vodafone, ai putea sa faci o comparatie intre cele 2 companii? Nu vorbim de oferte ci strict de suport.

  6. Eu am sunat astazi… de vreo 30 de ori la suport, de fiecare data dupa ce selectam romana, nu se mai auzea nimic. Dar in general sunt cat de cat ok serviciile.

  7. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am sa folosesc in continuare Vodafone, chiar vroiam sa-mi portez numarul dar pe langa ce am patit noi am mai gasit si alte persoane care s-au plans.

  8. am sunat si la germanos (auchan crangasi) aceeasi chestie i-am intrebat si mi-au raspuns ca trebuia sa sun tot la relatii cu clienti….

  9. Daca erai pe strada puteai intra intr-un magazin Cosmote (daca gaseai unul prin zona ta) Altfel trebuia sa astepti pana te prelua cineva din asteptare.

  10. si mai trist e faptul ca sunt abonat cosmote , … , daca mi se fura telefonul , de la 11:20 pana acum 13:12 minute , eu nu am reusit sa dau de ei , am 18 apeluri catre 1234 … cum opream abonamentul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.