Cum alegi boxe auto şi difuzoare potrivite pentru mașina ta

Sistemele audio cu care sunt dotare cu sisteme de linie asigură performanțe bune, dar nu memorabile. Din fericire acest inconvenient poate fi remediat prin montarea de boxe auto, difuzoare şi sisteme de sonorizare profi care pot transforma acustica din interior şi permit utilizatorilor să simtă vibraţiile relaxante ale başilor. Sarcina de a selecta boxe auto potrivite, este una cât se poate de importantă, în special dacă vorbim de împătimiți şi sunetului. Iată câteva aspecte ce pot fi analizate înainte de a se achiziţiona sistemele de sonorizare pentru maşina personală.

Alege un număr optim de difuzoare

Sistemele audio de serie incluse de obicei de producători nu sunt de cea mai bună calitate, întrucât costurile sistemelor profesionale ar creşte considerabil preţul de producţie. Cele mai multe dintre maşini vin cu unul sau două difuzoare din fabrică, fapt ce nu permite o împrăştiere uniformă a sunetului. Alegerea unui sistem cu un număr mai mare de difuzoare este soluţia ideală dacă îţi doreşti că melodiile preferate să se audă la fel de bine în toată incinta maşinii. Dacă te numeri printre cei ce apreciază o sonorizare impecabilă, cu siguranţă, te vei orienta către sistemele cu un număr mare de difuzoare.

Atenţie la dimensiunea difuzoarelor

Cunoscătorii ştiu că dimensiunea difuzoarelor influenţează direct felul în care sunt reproduse sunetele. Este cert, acustica din maşină este influenţată de volumul interior, de poziţia difuzoarelor, de materialele din care este realizată tapiţeria. Un set de boxe auto poate reproduce impecabil sunetele într-o maşina mică, dar să nu asigure sonorizare optimă în una mai mare. Pentru a avea certitudinea că faci cea mai bună alegere, te poţi ghida după  locașul de prindere, difuzorul trebuie să se potrivească mănușă. 

Puterea boxelor şi sensibilitatea acestora

Alegerea unor sisteme acustice perfecte poate fi o adevărată provocare pentru cei ce nu au cunoștințe, pentru a avea certitudinea că faci selecţiile potrivite poţi cere informaţii cu privire la puterea şi caracteristicile legate de sensibilitate acestora. Cei ce aleg să cumpere din magazine fizice, pot cere informaţiile consilierilor, cei ce optează pentru varianta online pot analiza cu atenţie detaliile tehnice ale produselor. Eşti în căutare de boxe auto şi alte  componente electrice de înaltă calitate? Vizitează tme.eu unde puteți alege dintre cele peste 500 000 de produse disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.