De ce este mai bine sa cumparam jocuri online ?

De ce este mai bine sa cumparam jocuri online ?Pentru multe persoane, vizita saptamanala la magazinul de jocuri din centrul orasului a devenit o obisnuinta. Insa in ziua de astazi, odata cu evolutia tehnologica, achizitionarea jocurilor video a devenit si ea mai usoara, putand cumpara orice joc dorim direct din fata computerului. Si nu doar jocurile se pot cumpara online, ci iti poti cumpara aproape orice lucru doresti doar prin niste simple clickuri.

In articolul de astazi voi intocmi o mica lista cu principalele motive pentru care este mai bine sa cumparam online jocuri pentru PC sau pentru console(Xbox, Play Station, Wii)

  • 1. Unul din principalele motive pentru care este mai bine sa cumperi jocuri dintr-un magazin online de jocuri in loc sa mergi la magazinul fizic il reprezinta usurinta cu care poti face cumparaturile. Alegand cumparaturile online deja scapi de stresul provocat de trafic, de statul la coada si poti cauta cu usurinta magazinul de jocuri online care ofera cel mai mic pret, nemaifiind nevoit sa te plimbi prin tot orasul. De asemenea, la magazinul fizic exista posibilitatea ca stocul sa se termine destul de repede, fiind nevoit sa astepti poate inca o saptamana- doua pana ce vor ajunge jocurile dorite. Pe cand magazinele online de jocuri colaboreaza intre ele si daca ramana fara anumite jocuri pe stoc, poti fi directionat catre un magazin partener..sau pur si simplu iti poti alege tu alt magazin.
  • 2. Magazinele online de jocuri tind sa angajeze persoane experimentate si sa ofere un foarte bun support pentru clienti. Pe cand magazinele fizice tind sa angajeze tineri, carora sa le dea salarii minime/medii, iar de multe ori acestia doar sunt pasionati de jocuri, insa nu au expereinta necesara sa va indrume cand intampinati probleme.
  • 3. Pretul jocurilor este un alt motiv bine intemeiat pentru care este mai bine sa cumparam de la magazinele online de jocuri. Un magazin fizic necesita mai multa intretinere. Proprietarul unui magazin fizic de jocuri are de platit chiria pt acel spatiu, are de platit angajatii, are de platit facturile curente s.a.m.d. Iar aceste costuri se vor reflecta in pretul de achizitionare al jocurilor. Pe cand proprietarul unu magazin online de jocuri nu are de platit decat 1-2 angajati si serverul pe care este tinut site-ul.
  • 4. Din fata computerului putem cauta mult mai multe informatii despre un anumit joc, decat am putea afla vorbind cu vanzatorul unui magazin fizic de jocuri. Bineinteles, exista si exceptii, in unele magazine gasim vanzatori destul de experimentati care stiu ce joc e mai nou si care ti s-ar potrivi. Dar cu toate acestea, internetul este ca o carte deschisa si in cele mai multe cazuri ne ofera cu usurinta raspunsul dorit.

Acum, ca te-am convins ca este mai bine sa cumperi online, nu-mi ramane decat sa iti spun ca ar fi bine sa cumperi de la magazinele cunoscute, cu o anumita reputatie, incat sa nu ai surprize neplacute. Inainte de a cumpara de pe un site, incearca sa tragi o privire si la pagina de Facebook, eventual pe la comentarii, incat sa afli si parerea clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.