Pareri DeLonghi Primadonna

Pareri DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS – un articol despre un espressor profesional zic eu. DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS este espressorul de care avem nevoie pentru a savura zi de zi o cafea gustoasă, acasă sau la birou.

Acest aparat de cafea ce poate fi programat pentru a porni sau a se opri, este unul dintre cele mai populare espressoare de pe piața europeană.

Acest model de la DeLonghi are o carcasa din oțel inoxidabil, argintie și un design modern, fiind potrivit în orice birou sau bucătărie. Panoul de comandă cu ecran TFT color are butoane touchscreen. Utilizatorul poate alege să folosească espressorul în una din cele 16 limbi internaționale disponibile.

Acesta are posibilitatea să aleagă cantitatea de cafea măcinată, tipul de băutură, gradul de măcinare al boabelor, temperatura și cantitatea de apă. Butoanele cu săgeți se folosesc pentru derularea înainte și înapoi a funcțiilor de pe ecran.

Cum se folosește espressorul DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS?

Prin atingerea butonului pe care este desenată o ceașcă de cafea, se poate comanda o ceașcă de espresso. În schimb, dacă este atins butonul pe care sunt desenate două cești de cafea, utilizatorul poate seta aparatul să prepare două cești de espresso.

Butonul Doppio+ se folosește pentru comandarea unui espresso dublu cu un plus de aromă, în timp ce butonul Long se accesează pentru comandarea unei băuturi speciale asemănătoare cu cafeaua preparată la filtru.

Butonul OK are rolul de a confirma funcția selectată. Odată intrat în meniul espressorului vei descoperi mai multe rețete de băuturi pe bază de cafea și lapte, precum cappuccino, latte macchiato, caffe latte și flat white. Toate tipurile de băuturi, se pot personaliza în funcție de gustul fiecăruia.

Prin apăsarea butonului Cleaning, aparatul va începe un program automat de curățare. Dacă aparatul nu are suficientă apă sau cafea, pe ecran va apărea un mesaj de atenționare. 

Butonul Latte Macchiato este folosit pentru comandarea unei cești de Macchiato, în timp ce butonul caffe latte este utilizat pentru prepararea unui cafele cu lapte. Cantitatea de cafea dorită se selectează prin apăsarea butonului pe care sunt desenate două cești. 

Utilizatorul poate alege între o cafea scurtă de 40 ml, una standard de 60 ml, una lungă de 90 ml sau una extra lungă de 120 ml. Pentru accesarea meniului și programarea espressorului se folosește butonul cu pictograma P.

Prin apăsarea acestui buton, utilizatorul poate accesa una dintre următoarele funcții ale aparatului:

  • Decalcifiere;
  • Economisire energie electrică;
  • Limba;
  • Reglarea ceasului;
  • Funcția de auto-pornire sau de auto-oprire;
  • Duritate apei;
  • Temperatura cafelei.

Prin apăsarea butonului ESC se poate ieși din funcția selectată. Gustul cafelei, poate fi modificat prin accesarea butonului cu două boabe de cafea. Cu cât butonul este apăsat mai mult, cu atât gustul cafelei este mai puternic.

Atunci când aparatul este oprit, pronește ciclul automat de clătire, iar acesta nu poate fi întrerupt.

Pareri DeLonghi PrimadonnaUtilizatorul se poate conecta la espressorul DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS prin aplicația DeLonghi Coffee Link ce poate fi instalată pe tabletă sau pe smartphone. Această aplicație poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

Pareri DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS – Funcțiile espressorului

Folosind tehnologia CRF Technology Compact Reliable Fresh, espressorul macină boabele de cafea instantaneu, pentru a prepara o cafea aromată, plină de savoare.

Deoarece espressorul DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS are funcție de auto-curățare, nu trebuie să-ți faci griji în privința curățării și întreținerii aparatului. 

Pareri DeLonghi PrimadonnaAparatul de cafea are un boiler cu înveliș din inox și aluminiu ce încălzește rapid apa, deci nu trebuie să aștepți prea mult până să savurezi o cafea bună. Espressorul este dotat și cu un termostat electronic ce permite reglarea temperaturii aburului care este emis de boiler.

În doar câteva secunde poți servi o ceașcă de cafea sau de cappuccino, mulțumită boilerului cu încălzire rapidă.

Pareri Delonghi PrimaDonna Elita Ecam 650.75MS

Am cautat pareri Delonghi PrimaDonna Elita Ecam 650.75 MS pe internet, si am gasit cateva care sa va ajute in a lua o decizie.

„Este primul espressor pe care il cumpar asa ca nu pot face comparatii. Pot spune doar ca mi-a depasit asteptarile” Pareri Delonghi PrimaDonna Ecam 650.75MS – Silviu, Predeal

„Scriu doar in numele meu despre acest espressor. Si eu si sotia mea suntem foarte multumiti de acest produs. Am inlocui vechiul espressor de generatie mai veche si va pot spune ca nu se compara cu acest model. Merita fiecare leu” Pareri Delonghi PrimaDonna Ecam 650.75MS – Marian, Botosani

„Nu pot spune inca daca isi merita sau nu banii pentru ca doar ce l-am achizitionat. Cafeaua este buna, excelenta chiar. Un mare plus pentru calitatea materialelor si design” – Pareri Delonghi PrimaDonna Ecam 650.75MS – Elena, Timisoara

Mai multe Pareri Delonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS – vezi aici

Pareri DeLonghi PrimaDonna

Vezi mai multe imagini cu DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS

Caracteristicile espressorului 

Rezervorul de apă este detașabil și are o capacitate de 1.8 litri. Cu ajutorul acestui espressor se poate pregăti inclusiv apă fierbinte pentru ceai ori pentru ciocolată caldă.

Espressorul este dotat cu sistemul Panarello de spumare a laptelui ce ajută la obținerea unei spume de lapte perfecte pentru cappuccino. Pentru a obține un cappuccino cremos trebuie să torni lapte în recipientul transparent de 350 ml, să-l cuplezi la aparat și apoi să selectezi băutura dorită.

Carafa de lapte are pereți dubli, ceea ce înseamnă că poate menține laptele la temperatura perfectă mai mult timp. DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS distribuie laptele în timp ce macină cafeaua.

Acest espressor are un recipient de cafea cu o capacitate de 400 grame în care se poate introduce cafea boabe sau măcinată. În plus, este dotat cu o râșniță din inox cu 13 trepte de măcinare. Pentru prepararea unui espresso, boabele trebuie măcinate fin.

Tăria cafelei se selectează prin apăsarea butonului pe care sunt desenate două boabe de cafea.

Rezervorul de apă al espressorului este dotat și cu un filtru performant ce reduce frecvența programelor de detartrare. Funcțiile de clătire și de decalcifiere sunt foarte utile deoarece păstrează aparatul curat și igienizat, pentru ca toate băuturile preparate să aibă un gust bun.

Espressorul de cafea este livrat și cu o bandă pentru măsurarea durității apei. 

Deasupra aparatului de cafea există o plită pe care pot fi puse minimum 8 cești de cafea goale, pentru a se păstra calde. Prin intermediul panoului de comandă se poate selecta temperatura plitei, în funcție de propriile preferințe.

Acest model de la DeLonghi este dotat și cu un recipient pentru reziduuri care colectează zațul de la 14 cafele. Acesta este poziționat în fața aparatului și este ușor de scos și de golit.

După ce aparatul a fost folosit o perioadă mai lungă, se poate scoate unitatea de preparare, prin apăsare clemelor laterale de fixare, pentru a fi curățată.

DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS merită cumpărat?

Având o putere de 1450 W, DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS este unul dintre cele mai puternice espressoare. Aparatul are o lățime de 26 cm, o adâncime de 48 cm și o înălțime de 37.5 cm. În plus, cântărește 16,9 kilograme.

Dacă dorești să-ți cumperi un espressor performant care să-ți prepare în fiecare zi o cafea plină de savoare, DeLonghi PrimaDonna Elite Ecam 650.75MS ar putea fi aparatul potrivit pentru tine.

Nota informativa! S-ar putea sa intereseze sa citesti si acest articol despre cel mai bun espressor si cum sa alegi unul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.