Recomandări

Piese vestimentare clasice care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Piese vestimentare clasice care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Top 5 piese vestimentare nemuritoare

A fi o femeie stilată nu înseamnă a avea foarte multe haine şi foarte scumpe. A avea stil înseamnă, mai degrabă, să ştii să mixezi cu gust obiectele vestimentare pe care le deţii, şi mai ales să ştii cum să le porţi.

Pentru femeia stilată din tine, ţi-am pregătit o listă cu piesele de rezistenţă care trebuie neapărat să se regăsească în dulapul tău şi în jurul cărora vei putea clădi un outfit modern, fresh.

Blugii clasici

Nici nu puteam începe lista altfel, decât cu o pereche de blugi clasici în top. Blugii sunt oricând la modă,şi se pot purta în ţinute de zi, de birou sau de party, alături de cele mai populare piese ale sezonului.

Little black dress

O vedem pe podiumuri şi pe covorul roşu, în cluburi şi la petreceri deosebit de elegante. Little black dress este o piesă de o elegantă supremă care poate fi purtată oricând şi accesorizată în nenumărate feluri. Investeşte într-un model clasic de rochie neagră care să se potrivească oricărei ocazii, pe care să o poţi purta atât asociată unei perechi de tenişi, cât şi unei perechi de stiletto şi să arăţi la fel de bine.

Pantofii stiletto

Chiar dacă în dulapul tău întâlnim o mulţime de perechi de sandale, botine sau pantofi clasici, acesta nu va fi complet niciodată fără o pereche de pantofi stiletto. Îi putem numi chiar pantofii minune deoarece dau feminitate oricărui outfit; Chiar dacă alegi să îi porţi în combinaţie cu o pereche de jeanşi şi un tricou, tot vei avea o ţinută extrem de chic şi feminină. Orice combinaţie alegi este bună. Ce este mai important este să achiziţionezi un model de calitate şi într-o nuanţă care să meargă combinată la orice.

Cămaşa albă

Aceasta este una dintre piesele cheie din garderoba unei femei. La fel ca şi jeanşii, este disponibilă în diferite variante, atât din punct de vedere a croiului, cât şi al materialului. Este foarte important să alegi acea cămaşă care se potriveşte ţinutei pe care doreşti să o abordezi. Poţi alege una cambrată, una cu linii masculine sau poate una cu volane. În orice caz, orica cămaşă albă îţi va veni în ajutor atunci când vrei să îţi construieşti un outfit lejer, dar stylish în acelaşi timp.

Trenchul clasic

Această piesă vestimentară clasică, atemporală, cu un aer atât de british nu are cum să lipsească din garderoba ta. Trenchul este uşor, confortabil şi elegant, dar mai ales indispensabil pentru perioada de trecere între anotimpuri, fiind garantul unui look chic şi citadin.

Pe platforma StylishCircle.ro nu încape îndoială că îţi vei găsi ceea că cauţi pentru a-ţi crea o ţinută cu stil. În plus, ai beneficiul de a-ţi găsi toate aceste piese clasice pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă la un loc şi poţi salva foarte mult din timpul petrecut la cumpărături cu un singur click. Dacă vrei şi mai mult, poţi consulta şi variantele: StylishCircle.com şi StylishCircle.de care te vor încânta şi care îţi vor satisfice toate dorinţele în materie de modă. Nu mai sta pe gânduri!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.