Recomand Pizza DaConstantino din Popesti Leordeni

Va recomand pizza DaConstantino!

Da da da da da, va recomand pizza celor de la DaConstantino. Este a 4-a oara cand comandam de la ei si tot a 4-a oara cand totul este perfect! Nu mai zic ca de fiecare data invitatii nostri ne intreaba de unde am comandat pizza.

Pizza DaConstantino mi se pare a fi o afacere de familie, cel putin asa mi-a lasat impresia pana acum. Noi i-am descoperit cu ajutorul Roxanei, care a citit recomandari despre ei pe grupul mamicilor din Popesti Leordeni.

Din pacate nu au site dar au o pagina de facebook, unde puteti vedea meniul si numarul de telefon pentru a comanda. Noi mereu comandam Pizza Quattro Formagii si Pizza Diavola.

De ce recomand Pizza DaConstantino?

  • pizza delicioasa;
  • mereu esti ascultat, lasat sa vorbesti;
  • esti informat daca au o perioada mai aglomerata si timpul de livrare este mai mare;
  • esti intrebat mereu daca vrei sa platesti cash sau cu cardul.
  • am zis ca pizza este delicioasa? :))
  • comanda vine in timpul agreat telefonic, de obicei undev ala 40 de minute.

Acum sa discutam un pic despre preparatele lor. Daca vrei sa comanzi desert, nu ai cum pentru ca nu au asa ceva in meniu, desi, poate ar trebui sa aiba (strict parerea mea). Toate pizzele incercate de la ei, au gust unic. Pretul este foarte ok, daca fac comparatie cu ultima comanda data la Presto Pizza in Popesti Leordeni.

Din pacate nu am reusit sa mai fac poze la ce am comandat, pentru ca toti au sarit si au inceput sa manance cand au simtit mirosul de pizza. Asa ca o sa atasez o poza cu meniul lor.

Recomand Pizza DaConstantino
O mica precizare mai am de facut. Sa nu credeti ca acest articol este unul sponsorizat! Este scris din proprie initiativa, astfel incat sa ne aratam sustinerea pentru o astfel treaba bine facuta.

Sfaturi pentru aceasta pizzerie

  • sa investeasca in imagine
  • sa isi faca un site de calitate
  • sa o tina tot asa

In plus, este inca o ocazie prin care sa marchez noua sectiune a blogului, #prinpopesti, sectiunea in care voi scrie de bine sau de rau despre tot ceea ce se intampla in Popesti. Urmeaza sa va povestesc experienta avuta la serviciul de schimbare buletin.

Voi, de unde comandati pizza? Chiar sunt curios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.