Sfaturi rapide pentru mobila de bucatarie din lemn

Asadar, te-ai decis sa iti revizuiesti bucataria traditionala si sa o transformi intr-o bucatarie modulara noua, cu care sa te mandresti in fata prietenilor tai. Buna idee! Ca orice misiune de redecorare, aceasta poate fi una cu provocari, decizii dificile si alegeri indraznete.

Dar cu un pic de cercetare si cu un plan bine pus la punct, drumul lung in renovarea bucatariei tale poate fi unul destul de facil, mai ales daca alegi o mobila bucatarie din lemn, care sa transforme complet modul in care arata casa ta. Deoarece o bucatarie modulara face uz de exceptie de spatiul pe care il ai la dispozitie, oferindu-ti un design superb si eficienta maxima, mobilierul care este utilizat in aceasta trebuie sa fie ales corespunzator pentru indeplinirea acestor cerinte.

Mobila de bucatarie din lemn poate include dulapuri, masa centrala, rafturi, sertare, mese de lucru, scaune pentru membrii familiei si chiar obloane care sa permita un acces mai mare pentru lumina soarelui.

Nota informativa: Citeste un articol interesant cu pareri despre vivre.ro de la cei care au cumparat de pe siteul lor dar si pareri despre somproduct.ro daca vrei o saltea de calitate

Iata cateva sfaturi pentru alegerea si cumpararea unui set de mobilier de bucatarie din lemn perfect pentru gustul si stilul tau:

Masoara spatiul din bucatarie: Tot mobilierul din lemn pe care o sa il utilizezi in spatiul disponibil din bucatarie ar trebui sa se incadreze perfect atat din punct de vedere orizontal, cat si vertical. Acesta este un bun punct de plecare pentru a determina cifrele exacte si capacitatea noului mobilier.

Studiaza diversitatea tipurilor de lemn: Exista o mare varietate de lemn care poate fi utilizat pentru mobila de bucatarie. Cele mai des utilizate tipuri de lemn in mobilier sunt: lemnul de cires, lemnul de cedru, lemnul de castan, lemnul de salcam, lemnul de brad, lemnul de ulm, lemnul de cucuta, lemnul de stejar, lemnul de tei, lemnul de artar, lemnul de mahon, lemnul de pin, lemnul rosu de Sequoia, Palisandrul, lemnul de nuc, lemnul de molid, lemnul de teak, lemnul de fag, lemnul din arborele de cauciuc tratat, lemnul de mesteacan, lemnul de frasin si lemnul de abanos.

Acorda importanta rafturilor din lemn: Rafturile agatate pe pereti sunt o tehnica foarte inteligenta folosita in multe bucatarii modulare din ziua de azi. Constand in mare parte din mai multe rafturi din lemn in forma de cub, o astfel de unitate poate functiona atat ca un spatiu de depozitare, cat si ca un colt de afisare a condimentelor tale exotice, in cazul in care iti doresti astfel de bunatati culinare pentru bucataria ta.

Adauga putina culoare: Exista mai multe optiuni de a colora dulapurile de bucatarie. In timp ce iti alegi setul perfect de dulapuri, tine minte nu doar functionalitatea lor eficienta, dar, de asemenea, modul de a oferi un strop de culoare bucatariei tale. Unele tipuri de lemn, cum ar fi lemnul de tec maro pot oferi o imagine buna acestei incaperi, deoarece straluceste intens.

Foloseste culori de contrast pentru masa si scaune: Multe bucatarii modulare sunt concepute astfel incat sa poata gazdui o masa si scaune pentru intreaga familie. Lemnul masiv, cum ar fi lemnul de stejar sau lemnul de cires, poate fi o optiune buna pentru aceste piese de mobilier, fiind, totodata, elegante si de lunga durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.