Blog

Top recomandari de filtre de apa pentru bucatarie

Top recomandari de filtre de apa pentru bucatarie

Alegerile sunt prezente în fiecare zi în viața oamenilor, fie că este vorba de detalii mărunte, nesemnificative, fie de decizii importante care pot schimba cursul evenimentelor cotidiene. Din spectrul alegerii face parte și modul în care alegeți să vă îngrijiți propriul corp, atât din punct de vedere extern, cât și intern.

Îngrijirea sănătății reprezintă o perspectivă extrem de largă care conține o mulțime de elemente de care trebuie să se țină cont, dar doar asupra unuia se va orienta scopul acestui articol. Organismul are nevoie de apă; apa în starea ei pură, neinfectată de substanțe industriale sau de rugina țevilor prin care este transportată pentru a asigura corpului aportul zilnic de lichid. În realizarea acestei necesități, filtru apa potabila pentru bucătărie sunt absolut necesare, iar alegerea celui mai potrivit pentru spațiul de care dispuneți, dar și în funcție de nevoile pe care le resimțiți se poate face consultând site-urile cu specific în acest domeniu.

Iată o scurtă clasificare a câtorva filtre preferate în bucătării pentru caracteristicile superioare pe care le au:

  1. FILTRO PURE 6M, osmoză inversă, 6 stadii remineralizare. Un sistem special creat pentru a vă oferi în propria locuință o apă lipsită de impurități de care să vă bucurați împreună cu întreaga familie. Este foarte potrivit chiar și pentru spațiile restrânse pentru că nu ocupă foarte mult loc și se poate adapta atât pe orizontală, cât și pe verticală.
  2. Osmoză inversă, FILTRO Standard 6MP, pompă booster, remineralizare, suport și bazin metalic. O formă inedită a unui sistem de filtrare, dotat cu un cadru metalic rezistent. Asemănarea cu celelalte sisteme este faptul că își îndeplinește funcția de purificare la cea mai înaltă calitate, iar diferența este reprezentată de avantajul major pe care îl oferă bazinul de stocare, acesta fiind metalic.
  3. FILTRO PURE 6MP, osmoză inversă, 6 stadii, pompă booster. În cazul în care sunteți demoralizați de presiunea slabă a apei pentru a integra unul din sistemele comune de filtrare, puteți apela la acest model, special destinat pentru presiunea apei scăzută. Pompa booster este una suficient de puternică, astfel încât, să preia această funcție și să facă posibiliă realizarea corectă a procesului de purificare a apei.
  4. Osmoză inversă profesională, FILTRO ROBUST 90L, membrană de 500G, pompă booster și LED. Trecând la un nivel superior, în care de puritatea și calitatea apei depind veniturile, acest sistem este cel potrivit pentru afacerea dvs. Poate îndeplini funcția de filtrare a apei la nivelul bucătăriilor de restaurante, pub-uri și cafenele datorită capacității mare pe care o are. Ceea ce face ca acest sistem să fie unul de calitate superioară este, pe lângă rezultatul purificării apei, faptul că se poate conecta la espresor sau mașină de gheață și că are incorporate LED-uri care indică stadiul în care se află stația.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu tipurile de filtre de apa, puteti oricand sa apelati la specialistii FILTRO.ro. Acestia va vor ajuta in alegerea celui mai bun sistem pentru dvs. Ii puteti gasi pe www.filtro.ro, pe email (contact@filtro.ro) sau la telefon (0752.345.876)

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.